Stadion de Goffert

Praktisch
Stad Nijmegen
Land Nederland
Club NEC
Capaciteit 12.500
Gebouwd
Opening 8 juli 1939
Renovatie 25 januari 2000
Architect D. Monshouwer

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer Bus: Lijn 3,4,9 en 9

Parkeren

-Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Weg door Jonkerbosch.
-Gratis parkeren kan aan de Hatertseweg. De wijken rondom het stadion zijn afgesloten en uitsluitend voor bewoners toegankelijk.

Rondleiding/stadiontour

Rondleidingen worden gegeven op maandag, woensdag of vrijdag. Op wedstrijddagen zijn rondleidingen niet mogelijk. De duur van een rondleiding is ongeveer 1,5 uur en kost €8,- per persoon inclusief koffie, thee of ranja en iets lekkers. Het minimum aantal personen per groep is 10 en het maximale aantal personen is 25.

Heb je interesse? Mail dan een aantal data en je voorkeur voor het dagdeel (ochtend of middag) waarop je een rondleiding zou willen beleven in het Goffertstadion. Je stuurt uw email naar info@nec-nijmegen.nl (o.v.v. Rondleiding). NEC kijkt vervolgens of jouw groep op een door jou gewenste datum en dagdeel ingepland kan worden.

NEC Fanshop

NEC heeft niet een grote fanshop. Aan de voorzijde van het hoofdgebouw van het Goffertstadion is de NEC Fanshop gevestigd. In de fanshop kun je terecht voor alle JAKO wedstrijdshirts en teamwear en het volledige assortiment fanartikelen.

Openingstijden Woensdag: 13.00 – 17.00
Vrijdag: 13.00 – 17.00
Wedstrijddagen: 2 uur voor en 1 uur na de wedstrijd

Over Stadion de Goffert

Wedstrijdtickets

Tickets voor NEC kun je online bestellen of via ticketbox. Je kunt ook aan de stadionkassa tickets kopen.