Koning Willem II Stadion

Stadion van Willem II
Koning Willem II Stadion

Over Koning Willem II Stadion

Het Koning Willem II Stadion is het stadion van voetbalclub Willem II in Tilburg. Pas sinds 20 januari 2009 is ‘koning’ verwerkt in de stadionnaam. Dit ter ere van Koning Willem II der Nederlanden. Voorheen heette het stadion altijd het Willem II stadion. Het stadion heeft een capaciteit van 14.500. Al deze zitplaatsen zijn verwarmd en overdekt. Het stadion werd geopend op 31 mei 1995. Over de bouw is 3 jaar gedaan.

Fanatieke supporters

De fanatieke supporters van Willem II hebben een eigen plaats in het stadion. De vakken A, B en C zijn bedoeld voor de fanatieke supporters van Willem II. Deze vakken worden ook wel de Kingside genoemd.

Wedstrijdtickets voor Willem II

Tickets voor Willem II kun je online bestellen of via ticketbox. Tevens kun je kaarten verkrijgen aan de stadionkassa.

Parkeren

Op niet-wedstrijddagen op het parkeerterrein voor het stadion aan de Goirleseweg. Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen rondom het stadion alleen toegankelijk met een geldige parkeerkaart. Gratis parkeren is mogelijk op het Evenemententerrein ’t Laar (na afslag Tilburg Zuid bij 1e verkeerslicht rechtsaf Dr. H. v. Doorneweg, 1e weg rechts onder tunnel door) en nabij kunstijsbaan/zwembad Stappegoor (volg route stadion, ga bij 2e verkeerslicht rechtdoor en volg borden Stappegoor).

Rondleiding/stadiontour

Willem II biedt rondleidingen aan voor geïnteresseerde. Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is bedoeld voor minimaal 10 personen. Kosten: €5,00 per persoon

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren
Reserveren is mogelijk via 013-5490590 of info@willem-ii.nl

Willem II Fanshop

Willem II heeft ook een fanshop, deze ligt naast de hoofdingang.

Openingstijden
– Maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
– Rondom thuiswedstrijden

Ervaringen

Bekijk en lees ervaringen van anderen. Of laat ons weten wat jij van het stadion vond.