Olympia Stadion

Stadion van Hertha BSC Berlin
Olympia Stadion

Over Olympia Stadion

Wedstrijdtickets voor Hertha BSC Berlin

Tickets voor wedstrijden van Herta BSC Berlin kun je eenvoudig online bestellen. Tevens kun je ook bellen met +49 (0) 1805 1892 00 (Service Hotline) of in één van de zes fanshops van Herta je tickets bestellen.

Tickets zijn niet altijd op de wedstrijddag uitverkocht, je kunt dan aan de stadionkassa nog tickets kopen.

Hertha BSC verdeelt de prijzen in drie categorieën. Tickets voor wedstrijden uit categorie 3 zijn het goedkoopst. Je hebt dan al een ticket voor €12.00 hoog in het stadion. Voor €36.00 heb je een centrale plaats op de tweede ring. Tickets voor categorie 1 zijn het duurst en beginnen bij€18.00 en kunnen oplopen tot €48.00.

Parkeren

Het wordt niet aangeraden om op wedstrijddagen je auto in de buurt van het stadion te parkeren. Voor het stadion zijn wel parkeerplaatsen te vinden. Deze zijn niet gratis. In de omgeving is het lastig te parkeren. Reis daarom het liefst met het OV naar wedstrijden. Tijdens niet wedstrijddagen kun je je auto wel voor het stadion parkeren.

Rondleiding/stadiontour

Herta BSC en het Olympia stadion bieden geïnteresseerde rondleidingen aan door het stadion. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan! Een rondleiding neemt je mee door de kleedkamers van Herta BSC, langs het veld en nog veel meer! Een rondleiding kost €7.00 en een familieticket kost € 16.00. Raadpleeg de website voor actuele openingstijden.

Hertha BSC Berlin Fanshop

Herta BSC Berlin telt zes fanshops in Berlijn. De grootste zit in het stadion. Deze ligt naast de hoofdingang.

Ervaringen

Bekijk en lees ervaringen van anderen. Of laat ons weten wat jij van het stadion vond.