De Koel

Stadion van VVV Venlo

Over De Koel

Wedstrijdtickets voor VVV Venlo

Tickets voor wedstrijden van VVV Venlo kun je gemakkelijk online bestellen of bij het stadion. Voor sommige wedstrijden dien je te beschikken over een clubcard. Dat geldt voor wedstrijden waarbij risico is op ongeregeldheden. Tickets zijn ook verkrijgbaar via ticketbox.

Parkeren

VVV Venlo houdt rekening met grote drukte tijdens thuiswedstrijden van de club. Daarom zijn er enkele maatregelen genomen om een chaos te verkomen. De Koel kent twee echte parkeerplaatsen. Verder zijn er in de nabijheid van het stadion, circa 5 minuten lopen naar De Koel ook andere parkeermogelijkheden langs de Postweg en Beckersweg . Vanaf 1,5 uur voor tot circa 1 uur na de wedstrijd zullen deze wegen alleen vanuit de Kaldenkerkerweg in te rijden zijn.

Rondleiding/stadiontour

Je kunt ook rondleidingen nemen in het stadion. Daarvoor dien je wel te reserveren. De kosten voor de VVV-Venlo Rondleiding in Seacon Stadion – De Koel – bedragen € 3,50 per persoon.

Reserveren? -De VVV-Venlo Rondleiding kan worden gereserveerd van maandag tot en met vrijdag bij Jouke Derix op 077 3515806.

VVV Venlo Fanshop

De fanshop van VVV Venlo ligt in het stadion. Het is geen grote fanshop.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00. Pauze van 12:45 – 13:30
Op wedstrijddagen vanaf 1,5 uur voor de aanvang van de wedstrijd.

Ervaringen

Bekijk en lees ervaringen van anderen. Of laat ons weten wat jij van het stadion vond.

Andere stadions

Meer stadions...