Polman Stadion

Stadion van Heracles Almelo

Over Polman Stadion

Het Polman Stadion van Heracles Almelo is een waar voetbaltempel geworden. Sinds de opening in de zomer van 2015 genieten de Heracles fans van een compleet verbouwd stadion. Na deze ingrijpende verbouwing passen er 13.500 supporters in het stadions.

Op zondag 16 augustus beleeft de ploeg uit Almelo de eerste officiele wedstrijd in het stadion, het speelt dan thuis tegen NEC.

Wedstrijdtickets voor Heracles Almelo

Tickets voor Heracles Almelo bestel je online of bijk ticketbox. Verder kun je ook nog tickets bestellen bij de stadionkassa.

Parkeren

Parkeren bij het Polman Stadion op wedstrijddagen kun je doen op de volgende plaatsen: De vakken P1 (stadionplein, IISPA), P3 (OranjeNassau) en P4 (wielerbaan) zijn alleen bestemd voor parkeerkaarthouders van desbetreffende vakken.
P2 (Woonboulevard) is vrij parkeren. Het vak U is P gastenvak/Uitvak.

Rondleiding/stadiontour

Er worden ook rondleidingen aangeboden in het Polman stadion. De kosten zijn € 5,- per persoon. Rondleidingen voor kleine groepen of individuen zijn in principe altijd inclusief een drankje. Het bedrag voor rondleidingen dient u voorafgaand aan de rondleiding contant te betalen.

Indien je geïnteresseerd bent in een rondleiding dien je altijd een reservering te maken. Je kunt zich aanmelden voor een rondleiding voor groepen vanaf 10 personen via de mail rondleiding@heracles.nl.

Heracles Almelo Fanshop

Heracles Almelo heeft een fanshop die gelegen is in het stadion naast de hoofdingang.

Openingstijden
Woensdag: 13.30 – 17.00
Donderdag: 13:30 – 17:00
Vrijdag: 13:30 – 17:00
Zaterdag: 09.30 – 12.00
En een uur vóór en een uur ná de thuiswedstrijden van Heracles Almelo.

Ervaringen

Bekijk en lees ervaringen van anderen. Of laat ons weten wat jij van het stadion vond.

  • Gert Deijk op 15 mei 2022

    Waar kan ik een parkeerkaart voor p4, de wielerbaan, kopen?

Andere stadions

Meer stadions...