Olympia Stadion

Praktisch
Stad Berlijn
Land Duitsland
Club Hertha BSC Berlin
Capaciteit 74.228
Gebouwd 1936
Opening
Architect Werner March (1936)
Friedriech Wilhelm Krahe (1974)

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer Metro: Lijn U2 of U12 halte: Olympia-Stadion

Parkeren

Het wordt niet aangeraden om op wedstrijddagen je auto in de buurt van het stadion te parkeren. Voor het stadion zijn wel parkeerplaatsen te vinden. Deze zijn niet gratis. In de omgeving is het lastig te parkeren. Reis daarom het liefst met het OV naar wedstrijden. Tijdens niet wedstrijddagen kun je je auto wel voor het stadion parkeren.

Rondleiding/stadiontour

Herta BSC en het Olympia stadion bieden geïnteresseerde rondleidingen aan door het stadion. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan! Een rondleiding neemt je mee door de kleedkamers van Herta BSC, langs het veld en nog veel meer! Een rondleiding kost €7.00 en een familieticket kost € 16.00. Raadpleeg de website voor actuele openingstijden.

Reserveer stadiontour

Hertha BSC Berlin Fanshop

Herta BSC Berlin telt zes fanshops in Berlijn. De grootste zit in het stadion. Deze ligt naast de hoofdingang.

Over Olympia Stadion

Wedstrijdtickets

Tickets voor wedstrijden van Herta BSC Berlin kun je eenvoudig online bestellen. Tevens kun je ook bellen met +49 (0) 1805 1892 00 (Service Hotline) of in één van de zes fanshops van Herta je tickets bestellen.

Tickets zijn niet altijd op de wedstrijddag uitverkocht, je kunt dan aan de stadionkassa nog tickets kopen.

Hertha BSC verdeelt de prijzen in drie categorieën. Tickets voor wedstrijden uit categorie 3 zijn het goedkoopst. Je hebt dan al een ticket voor €12.00 hoog in het stadion. Voor €36.00 heb je een centrale plaats op de tweede ring. Tickets voor categorie 1 zijn het duurst en beginnen bij€18.00 en kunnen oplopen tot €48.00.

Stedentrip Berlijn

Ben je op stedentrip in Berlijn? Breng dan zeker een bezoekje aan Olympia Stadion. Meer informatie over je stedentrip naar Berlijn vind je hier!