Olympia Stadion

Olympia Stadion

Rondleiding/stadiontour

Herta BSC en het Olympia stadion bieden geïnteresseerde rondleidingen aan door het stadion. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan! Een rondleiding neemt je mee door de kleedkamers van Herta BSC, langs het veld en nog veel meer! Een rondleiding kost €7.00 en een familieticket kost € 16.00. Raadpleeg de website voor actuele openingstijden.

Hertha BSC Berlin Fanshop

Herta BSC Berlin telt zes fanshops in Berlijn. De grootste zit in het stadion. Deze ligt naast de hoofdingang.

Locatie

Tickets

Tickets voor wedstrijden van Herta BSC Berlin kun je eenvoudig online bestellen. Tevens kun je ook bellen met +49 (0) 1805 1892 00 (Service Hotline) of in één van de zes fanshops van Herta je tickets bestellen.

Tickets zijn niet altijd op de wedstrijddag uitverkocht, je kunt dan aan de stadionkassa nog tickets kopen.

Hertha BSC verdeelt de prijzen in drie categorieën. Tickets voor wedstrijden uit categorie 3 zijn het goedkoopst. Je hebt dan al een ticket voor €12.00 hoog in het stadion. Voor €36.00 heb je een centrale plaats op de tweede ring. Tickets voor categorie 1 zijn het duurst en beginnen bij €18.00 en kunnen oplopen tot €48.00.

Hotels bij Olympia Stadion

Ben je opzoek naar hotels bij Olympia Stadion? Kijk dan even bij hotelaanbod.

Stedentrip naar Berlijn

Ben je op stedentrip in Berlijn? Breng dan zeker een bezoekje aan Olympia Stadion. Meer informatie over je stedentrip naar Berlijn vind je hier!

Andere stadions in Duitsland