Craven Cottage

Craven Cottage

Rondleiding/stadiontour

Fulham biedt iedereen stadiontours aan. Je komt daarbij langs de kleedkamers, bekerkamer, dugouts, Cottage balkon en langs het beroemde standbeeld van Johnny Haynes. Op zondag zijn er speciale tours verkrijgbaar met een inbegrepen lunch.

Normaal gaan tours drie dagen per week, op vrijdag, zaterdag en zondag om 11:15. Als een ochtendtour vol zit gaat er nog één om 13:15. Check altijd even de website van Fulham voor exacte openingstijden.

Je kunt online boeken of door te bellen met +44 (0) 843 208 1234.

Een tour kost £10.50. Voor meer informatie email cottagetours@fulhamfc.com.

Fulham Fanshop

Fulham heeft een officiele fanshop bij het stadion. Je kunt er veel artikelen van de club kopen.

Openingstijden
Maandag - zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 16:00

Locatie

Tickets

Tickets voor Fulham wedstrijden kun je online of door te bellem met +44 (0) 843 208 1234 bestellen. Je kunt ook je tickets bestellen bij het ticket office in Craven Cottage.

Als er nog tickets verkrijgbaar zijn, kun je die ook op de wedstrijddag nog kopen bij de stadionkassa. Reken daar niet op!

Voor de meeste wedstrijden kun je aan kaarten komen, echter als de tegenstander sterk is, heb je kans dat je een lidmaatschap nodig hebt.

Fulham heeft de ticketprijzen verdeeld over drie categorieën. Tickets voor Grade C wedstrijden zijn het goedkoopst van £20.00 tot £35.00 voor een centraal gelegen zitplaats. Tickets voor Grade A wedstrijden zijn het duurst van £45.00 tot £60.00.

Hotels bij Craven Cottage

Ben je opzoek naar hotels bij Craven Cottage? Kijk dan even bij hotelaanbod.

Stedentrip naar Londen

Ben je op stedentrip in Londen? Breng dan zeker een bezoekje aan Craven Cottage. Meer informatie over je stedentrip naar Londen vind je hier!

Andere stadions in Engeland